101 ADR Certificaat Basis verlenging U01-4
Het ADR-certificaat Basis moet binnen 5 jaar vernieuwd worden. Om in het bezit te blijven van een geldig certificaat moeten chauffeurs een verlengingsopleiding met bijbehorend examen met voldoende resultaat afsluiten. Chauffeurs met een verlopen certificaat dienen opnieuw deel te nemen aan de cursus ADR Basis.
Cursusinhoud
De opleiding is gericht op veranderingen in wet- en regelgeving in de afgelopen 5 jaar en het toepassen daarvan in de dagelijkse praktijk. De cursusinhoud van ADR Basis wordt nogmaals onder aandacht gebracht.
Cursusduur
De cursus duurt 4 dagdelen à 4 uren. De cursusduur is exclusief het examen.
Examen
De cursus wordt afgesloten met een schriftelijke en mondeling CCV-examen. Bij voldoende resultaat wordt het ADR-certificaat Basis uitgereikt. De cursist is verplicht om alle lessen te volgen.
Cursuslocatie
De cursus wordt gegeven op onze cursuslocatie in Duiven, Wesepe, Almelo, Hardenberg en Amsterdam. Op verzoek en bij voldoende ruimte en deelnemers kan de cursus in-company worden gegeven.
Deelname en vooropleiding
De cursusgrootte bestaat uit maximaal 20 deelnemers. Cursist dient in het bezit te zijn van een geldig ADR-certificaat Basis.
Extra informatie
Uren in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid: 14. Er zijn meerdere branchespecifieke subsidies mogelijk.