181 Bedrijfshulpverlening 1e U21-1
De bedrijfshulpverlener is in staat om bij ongeval of calamiteit de eerste hulp te verlenen. Zij voeren die taak uit tot het moment van de aankomst van de hulpverleningsdiensten. Vervolgens werken zij samen met de hulpverleningsdiensten. Zij zijn in staat om een beginnende brand te bestrijden, zonodig het gebouw te ontruimen en gewonden te verzorgen
Cursusinhoud
Beginnende brand beperken en bestrijden. Ontruiming begeleiden. Eerste hulp verlenen bij ongevallen en/of stoornissen in de vitale functies. Toepassing van de AED.
Cursusduur
De cursus duurt 2 dagen (4 dagdelen).
Examen
Aan het eind van elke cursusdag volgt een examen. Bij voldoende resutaat ontvangen de deelnemers het diploma "Basis bedrijfshulpverlener" van het NI-BHV.
Cursuslocatie
De cursus wordt gegeven op onze cursuslocatie in Duiven en Baak. Op verzoek en bij voldoende ruimte en deelnemers kan de cursus in-company worden gegeven.
Deelname en vooropleiding
De cursusgrootte bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Aan deze opleiding worden behoudens een normale fysieke en psychische conditie geen toelatingseisen gesteld, behalve een normale kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Extra informatie
Uren in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid: 14. Er zijn meerdere branchespecifieke subsidies mogelijk.