230 Logistiek Medewerker
De loods/magazijnmedewerker is een belangrijke schakel binnen de Logistiek. De behandeling van de goederen is van groot belang. De klant verlangt een optimale dienstverlening van de logistieke dienstverlener. Manco's en schades zijn dan ook niet te verteren. De loods/magazijnmedewerker kan hierin veel betekenen. Hij of zij kan echter de werkzaamheden op een beter, dan wel hoger niveau uitoefenen, als zij voldoende geschoold zijn.
Cursusinhoud
De cursus bevat een 3-tal modules: · Werken in de logistiek · Ontvangst en opslag · Orderproductie interne expeditie
Cursusduur
De cursus logistiek medewerker duurt 6 dagdelen à 4 uren, inclusief de toetsingen door het Projectbureau Opleiding en Advies.
Examen
De cursus wordt afgesloten met interne toetsingen. Na het behalen van de toetsingen krijgt de cursist een certificaatpas uitgereikt.
Cursuslocatie
De cursus wordt gegeven op onze cursuslocatie in Duiven en Wesepe. Op verzoek en bij voldoende ruimte en deelnemers kan de cursus in-company worden gegeven.
Deelname en vooropleiding
De cursusgrootte bestaat maximaal uit 10 deelnemers. Er is geen specifieke vooropleiding vereist.
Extra informatie
Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds, komen in aanmerking voor een stimuleringspremie en een loonsuppletie van € 25,- per dagdeel. Er zijn ook meerdere branchespecifieke subsidies mogelijk.